Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، در ماه یاد شده، در گروه سبک و در بخش وانت، «وانت تندر» شرکت ایران خودرو با دریافت سه ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در سطح قیمتی پایین تر 500 میلیون ریال به خود اختصاص داد و وانت‌ «مزدا کارا 2000 تک کابین» بهمن موتور و وانت «سایپا 151» شرکت سایپا بن‌ رو با کسب دو ستاره کیفی در رده بعدی جای گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این کلاس قیمتی وانت‌های‌ «مزدا کارا 2000 دو کابین» بهمن موتور، «آریسان» ایران خودرو دیزل و وانت‌های نیسان دوگانه سوز و تک سوز زامیاد هر کدام یک ستاره کیفی را از آن خود کردند.
وانت «پیکاپ فوتون» ایران خودرو دیزل نیز در کلاس قیمتی بالاتر از 500 میلیون ریال تنها خودرویی بود که توانست دو ستاره کیفی را از آن خود کند.

**9 خودروی سواری با 4 ستاره کیفی
همچنین در بخش سواری خودروهای «نیومزدا 3 » شرکت بهمن موتور و «گرند ویتارا» شرکت ایران خودرو خراسان در سطح قیمتی بالاتر از یک هزار میلیون ریال با کسب چهار ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروها را به دست آوردند. این دو خودرو در ارزشیابی مهرماه امسال نیز چهار ستاره را کسب کرده بودند.
در سطح قیمتی 750 میلیون تا یک میلیارد میلیون ریال نیز خودروهای «هیوندا آی 20» کرمان موتور و کیاسراتوی شرکت سایپا موفق به دریافت چهار ستاره کیفی شدند.
«تیگو 5 » مدیران خودرو، «هایما S7 » اتوماتیک ایران خودرو خراسان و « جک - اس 5 » کرمان موتور نیز در این کلاس قیمتی با کسب سه ستاره کیفی در رتبه بعدی قرار گرفتند. همگی خودروهای این کلاس قیمتی در ارزشیابی شهریورماه به همین اندازه ستاره کیفی به دست آورده بودند.
از سوی دیگر در کلاس قیمتی 500 تا 750 میلیون ریال خودروی «هیوندا آی 10» ساخت شرکت کرمان موتور چهار ستاره کیفی به دست آورد و «چانگان» (CS35) سایپا- سیتروئن ، «آریزو 5 » مدیران خودرو، «جک - جی5» (JAC-J5) کرمان موتور، «برلیانس H330 » پارس خودرو و «آریو» اتوماتیک بن رو توانستند سه ستاره کیفی به دست آوردند. در این کلاس قیمتی «لیفان - ایکس 60» کرمان موتور نیز یک ستاره به دست آورد.
همچنین در سطح قیمتی 250 تا 500 میلیون ریالی خودروهای «رنو ساندرو» و «پارس تندر» پارس خودرو و خودروهای «پژو 207 اتوماتیک» و «تندر 90 پلاس اتوماتیک» ایران خودرو با دریافت چهار ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولید ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص دادند.
خودروهای تندر 90، رانا، دنا پلاس، پژو 206، پژو اس دی 206 همگی از ایران خودرو به همراه تندر 90 پارس خودرو و آریو دنده ای بن رو در این کلاس قیمتی سه ستاره کیفی به دست آوردند.
همچنین خودرو «ام وی ام 315» ( NEW MVM315) مدیران خودرو، سورن و سمند تبریز شرکت ایران خودرو، پژو پارس ایران خودروی فارس و پژو پارس ایران خودرو مازندران دو ستاره در این کلاس قیمتی در آبان ماه به دست آوردند.
خودروهای دنا، دانگ فنگ اچ 30 ( H30 ) و پژوپارس همگی از محصولات ایران خودرو نیز توانستند در این ماه در کلاس قیمتی 250 تا 500 میلیون ریالی دو ستاره ای شوند.
چهار خودروی پژو 405 خراسان از محصولات ایران خودرو خراسان، تیبا 2 شرکت سایپا و ساینا و تیبای سایپا - سیتروئن نیز همگی در این کلاس قیمتی در این ماه موفق به کسب یک ستاره کیفی شدند.
در کلاس قیمتی پایین تر از 250 میلیون ریال نیز دو خودروی سایپا ایکس 131 و ایکس 132 شرکت سایپا و همچنین سایپا ایکس 131 پارس خودرو هر کدام تنها یک ستاره به دست آوردند. این خودروها در ارزشیابی مهر ماه نیز یک ستاره ای بودند.

**4 خودروی سنگین 4 ستاره ای در آبان‌ماه
اما در گروه سنگین و در بخش کشنده‌ها خودرو کشنده «اسکانیا - آر 450» ماموت دیزل، کشنده‌های ولوو شامل «اف ام 460» و «اف اچ 500» از سایپا دیزل همگی چهار ستاره کیفی را از آن خود کردند.
در بخش مسافری تنها خودروی تولیدی اتوبوس بین شهری اسکانیا 4212 مارال ساخت شرکت عقاب افشان بود که دو ستاره کیفی توانست به دست آورد.
کامیونت ایسوزو NPR75K بهمن دیزل در بخش کامیونت سه ستاره کیفی به دست آورد و کامیونت الوند سایپا دیزل یک ستاره ای شد.
در بخش کامیون نیز کامیون ایسوزو FVR بهمن دیزل چهار ستاره ای شد و کامیون ایسوز NPR75M از دیگر محصولات بهمن دیزل سه ستاره به دست آورد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۰۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • استارت سرد خودروسازی
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • معمای بنزین در ایران
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول