Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخشی از تعهدات ایران خودرو برای ارائه ۲۵۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس به شهرداری تهران، تا اواسط آبان ماه آماده میشود و در مدار بهره برداری شهروندان قرار میگیرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اوضاع آشفته اتوبوس های تهران، اظهرمن الشمس است؛ آنقدر از تعداد اتوبوس های فرسوده و نیاز تهران گفته شده که همه به خوبی از آن آگاه هستند و میدانند تهران از حدود 6 هزار دستگاه اتوبوس موجود در تهران، بالغ بر 70 درصد آنها فرسوده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که تهران باید 9 هزار اتوبوس داشته باشد اما با وضعیت کمکهای ناچیز دولت، کلانشهر تهران مانده است و 4 هزار اتوبوس فرسوده و دست‌کم نیاز به 3 هزار اتوبوس جدید کهبه گفته مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی،ناوگان این بخش با احیای قطعات اتوبوس‌ها سر پا نگه داشته‌ شده است.

با این حال در شرایطی که هنوز از پرداخت تعهدات قانونی دولت به شهرداری تهران در حوزه حمل و نقل عمومی خبری نیست، شهرداری تهران در ماه های باقی مانده از مدت فعالیتش، بالاخره آستین ها را بالا زد و رایزنی هایی برای کاهش مشکلات این حوزه برداشت.

                                                 

اواخر خرداد ماه سال جاری قراردادی بین شهرداری تهران و گروه صنعتی ایران خودرو منعقد و بر اساس آن مقرر شد مجموعا 250 دستگاه اتوبوس و مینی بوس به ارزش 383 میلیارد و 850 میلیون تومان طی 5 ماه آینده به ناوگان شهری افزوده شود. اکنون بعد از گذشت حدود 4 ماه از انعقاد این تفاهم نامه قرار است بخش نخست تعهدات تعیین شده تحویل داده شود.

محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران دراین باره به خبرنگار تسنیم، گفت:قرار است بر اساس قرارداد منعقد شده، 100 دستگاه اتوبوس دیزل، 20 دستگاه اتوبوس گازسوز و 130 دستگاه مینی بوس به ناوگان اتوبوسرانی تهران تحویل داده شود.

وی ادامه داد: بخش نخست اجرای این قرارداد اواسط آبان به شهرداری تهران تحویل داده می‌شود و طی 5 ماه باقی تعهدات اجرا خواهد شد. اتوبوس هایی که تحویل می‌گیریم به ناوگان افزوده می‌شود و قرار نیست اتوبوسی از ناوگان موجود خارج کنیم.

اگرچه افزوده شدن 250 دستگاه اتوبوس نیاز اساسی شهر تهران را برطرف نمی‌کند اما در صورتی که این روند به صورت  تدریجی تداوم داشته باشد شاید بتوان به بهبود اوضاع این حوزه امیدوار بود اما تداوم این امر بدون شک به کمک دولت نیاز دارد. از سال 89 تاکنون یعنی در 10 سال گذشته حتی یک دستگاه اتوبوس نیز از سوی دولت به پایتخت تحویل نشده است و در صورت ادامه روند موجود و عدم نوسازی ناوگان، اتوبوس های تهران حداکثر تا 6 سال دیگر دوام می آورند و تا آن زمان 100 درصد آنها به سن فرسودگی رسیده و از رده خارج می‌شوند.

                                                

فرسودگی 100 درصدی اتوبوس های تهران را باید به عنوان یک هشدار در نظر گرفت و با جدیت به آن پرداخت، اما بسیاری از شهروندان بیم آن دارند که شاید در ماه های پایانی فعالیت دولت، رسیدگی به این موضوع همچون گذشته در اولویت نباشد و به فراموشی سپرده شود. حال باید دید با وجود تأکیدات فراوانی که درباره نیازهای حوزه حمل و نقل عمومی و ضروت کمک های دولت و همچنین پرداخت بدهی هایش به این حوزه، تغییر رویه ای داده میشود یا خیر.

فروپاشی ناوگان اتوبوسرانی تهران در صورت کمک نکردن دولتگزارش/ با 7 هزار میلیارد تومان بدهی دولت به شهرداری تهران چند قطار و اتوبوس می‌توان خرید؟!مسیریابی و مکان یابی با اتوبوس در تهران چگونه انجام می شود؟خرید اتوبوس برای بخش خصوصی مقرون به صرفه نیست/ عدم کمک دولت برای جبران کاهش درآمدهای اتوبوسرانی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهر تهران شهرداری تهران ایران خودرو شهر تهران شهرداری تهران ایران خودرو شهرداری تهران دستگاه اتوبوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۴۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی برای خرید اتوبوس‌های برقی در بجنورد

مهدی چمران در جمع مهندسان و معماران خراسان شمالی گفت: اگر شهر و شهرداری بجنورد به این نتیجه برسد که به اتوبوس‌های برقی نیاز دارند از ظرفیت‌های موجود برای تهیه این اتوبوس‌ها و بهره‌مندی مردم بجنورد از آنها استفاده می‌کنیم.

او گفت : این امر باید نیازسنجی و مورد مطالعه قرار گرفته ومیزان تاثیر آلودگی ناوگان حمل و نقل در کاهش کیفیت هوا نیز مورد بررسی قرار گیرد تا ضرورت تامین این ناوگان تشخیص داده شود.

رییس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهر‌ها و مراکز استان‌ها با اشاره به اینکه ناوگان برقی قیمت بالا و البته دوام بیشتری دارد افزود: نداشتن آلودگی سوخت و صوت از مزایای این ناوگان است.

او در بخش دیگر سخنان خود با انتقاد از ورود نما‌های رومی به شهر‌ها گفت: باید در بهبود سیما و منظر شهری کار شود، معماری رومی وارداتی است وباید به ویژه برای ساختمان‌های مسکونی ممنوع شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • الحاق ۴۳ دستگاه خودرو و موتورسیکلت به ناوگان فرماندهی مرزبانی خراسان رضوی
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • رهاسازی چند خودروی گرفتار در گل و لای بزرگراه شهید خرازی تهران
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • فعالیت بیش از ۲ هزار دستگاه اتوبوس بخش خصوصی در تهران
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • چهارمین مرحله تحویل اتوبوس‌ های اسنا به شهرداری تهران+فیلم
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • آمادگی برای خرید اتوبوس‌های برقی در بجنورد