Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس آخرین گزارش ارزیابی کیفی انجام شده توسط اداره کل صنایع حمل و نقل وزارت صنعت، آبان ماه امسال دو خودرو موفق به کسب پنج ستاره کامل کیفی شدند.

اداره کل صنایع حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارش ارزیابی و ارزشیابی خودروهای ساخت داخل را منتشر کرد. 

به گزارش برنا به نقل از وزارت صمت، در آبان ماه امسال در گروه خودروهای سبک و در بخش وانت و لیست قیمتی یک، وانت نیو پیکاپ فوتون دیزلی شرکت ایران خودرو دیزل سه ستاره کیفی به دست آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در لیست قیمتی دو گروه خودروهای سبک و در بخش وانت نیز وانت های کارا ۲۰۰۰ تک کابین تیپ ۳ و وانت کارا ۲۰۰۰ دو کابین تیپ ۳ از تولیدات شرکت بهمن موتور، خودرو سایپا ۱۵۱ شرکت سایپا بن‌رو و همچنین وانت نیسان ریچ زامیاد موفق به کسب سه ستاره کیفی شده‌اند.

در همین گروه، وانت آریسان شرکت ایران خودرو دیزل با کسب دو ستاره کیفی در رده بعدی جای گرفته است و وانت‌های نیسان تک سوز و دوگانه سوز شرکت زامیاد هر کدام یک ستاره به دست آوردند.

در گروه سبک بخش سواری در لیست قیمتی یک، خودرو تیگو۷، تولید شده در شرکت مدیران خودرو سه ستاره کیفی دریافت کرده است.

همچنین در لیست قیمتی دو، پژو ۲۰۰۸ ایران خودرو/ایکاپ موفق به کسب پنج ستاره کامل کیفی شد و بالاترین کیفیت را در میان تمامی خودروهای سبک و سنگین در آبان‌ماه امسال به خود اختصاص داد.

هایماS۷ اتوماتیک ایران خودرو خراسان و SWM G۰۱F شرکت سیف خودرو چهار ستاره کیفی را از آن خود کرده‌اند. 

JAC_S۳ و JAC_S۵ کرمان موتور در این لیست قیمتی سه ستاره‌ای شدند و SWM G۰۱ سیف خودرو نیز سه ستاره کیفی به دست آورد.
در این گروه و این کلاس قیمتی MVM X۳۳S مدیران خودرو نیز دو ستاره کسب کرد.

تولید ۴ خودرو سواری با ۴ ستاره کیفی در آبان‌ماه امسال

همچنین در کلاس قیمتی چهار، خودروهای پژو ۲۰۷ و دنا پلاس از ایران خودرو هر کدام چهار ستاره کیفی به دست آوردند.

در این لیست قیمتی، رانا، پژو ۲۰۶SD، پژو ۲۰۶ و دنا همگی از محصولات ایران خودرو سه ستاره کیفی را از آن خود کردند و پژو پارس اتوماتیک ایران خودرو نیز سه ستاره‌ای شدند.

در این لیست، سمند تبریز ایران خودرو تبریز، پژو پارس خراسان ایران خودرو، پژو پارس کرمانشاه ایران خودرو، پژو پارس ایران خودرو، پژو پارس مازندران ایران خودرو مازندران و پژو پارس صنایع خودروسازی فردا همگی سه ستاره کیفی را از آن خود کردند.

همچنین پژو پارس فارس ایران خودرو فارس، پژو پارس اتوماتیک ایرانخودرو کرمانشاه و سورن ایران خودرو تبریز نیز سه ستاره کیفی کسب کردند.

پژو ۴۰۵ خراسان ایران خودرو نیز در این لیست قیمتی، دو ستاره کیفی را از آن خود کرد.

در سطح قیمتی پنج نیز کوییکR پارس خودرو، کوییک و تیبا ۲ و تیبا ۲ پلاس شرکت سایپا، ساینای کاشان و تیبای سایپا سیتروئن نیز موفق به دریافت ۳ ستاره کیفی شدند.

کامیونت ایسوزو NMR۸۵ با کیفیت ترین خودروی سنگین در آبان‌ماه

در بخش کامیونت، کامیونت ایسوزو NMR۸۵ بهمن دیزل موفق به کسب ۵ ستاره کامل کیفی شد و بالاترین کیفیت را در میان تمام خودروهای سنگین در آبان‌ماه از آن خود کرد.

این خودرو سنگین در ارزشیابی مهرماه نیز توانست ۵ ستاره کامل کیفی را به دست آورد.

کامیونت ایسوزو NPR۷۵K و کامیونت شیلر بهمن دیزل چهار ستاره کیفی کسب کردند و کامیونت الوند شرکت سایپا دیزل نیز سه ستاره کیفی را کسب کرد.

در بخش کامیون نیز کامیون ایسوزو NPR۷۵M بهمن دیزل چهار ستاره کیفی به دست آورد.

کامیون بنز WH ایران خودرو دیزل نیز سه ستاره کیفی را از آن خود کرد.

در بخش کشنده‌، خودروی کشنده نیو فوتون ۴Auman H شرکت ایران خودرو دیزل توانست چهار ستاره کیفی را به دست آورد و کشنده FAW J۶ سیباموتور نیز چهار ستاره‌ای شد.

در این بخش، کشنده سیتراک C۷ متعلق به شرکت پیلسان، سه ستاره کیفی را از آن خود کرد.

در بخش مینی بوس نیز مینی بوس ایسوزو سحر شرکت بهمن دیزل چهارستاره کیفی به دست آورد و شیلر بهمن دیزل نیز در لیست چهار ستاره ها قرار گرفت.

در بخش اتوبوس بین شهری نیز اتوبوس بین شهری درسا از تولیدات عقاب افشان ۴ ستاره به دست آورد.

بررسی آمارهای رسمی منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تولید ۵۴۲ هزار و ۶۰۰ دستگاه خودروی سواری از ابتدای امسال تا پایان آبان‌ماه است. آماری که در مقایسه با مدت مشابه پارسال رشد ۲۱.۳ درصدی نشان می‌دهد.

در این مدت ۵۲ هزار و ۸۲۸ دستگاه وانت از سوی خودروسازان داخلی تولید شد که در هم‌سنجی با پارسال رشد ۲۰.۴ درصدی داشته است.

تولید اتوبوس، مینی‌بوس و ون، در این مدت کاهشی بود و با ثبت افت ۶.۱ درصدی به یک‌هزار و ۱۸۸ دستگاه رسید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وانت تولید خودرو تولید خودرو در آبان ستاره کیفی به دست آورد نیز سه ستاره کیفی ایران خودرو دیزل چهار ستاره کیفی ستاره کامل کیفی آبان ماه امسال موفق به کسب آبان ماه لیست قیمتی خودرو نیز بهمن دیزل پژو پارس کیفی شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۵۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه

تین نیوز

ساخت دو کارخانه مشترک میان آلستوم فرانسه و راه آهن مصر در شهر اسکندریه

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، وزیر حمل و نقل مصر از امضای تفاهمنامه مشترک با وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه برای راه اندازی نخستین کارخانه تولید ناوگان ریلی فرانسوی در مصر خبر داد.

به نوشته ریل ژورنال، کامل الوزیر اعلام کرد که بر اساس مصوبه دولت مثر، قرار است از ظرفیت های شرکت آلستوم فرانسه برای ساخت و راه اندازی دو واحد کارخانه تولید ناوگان ریلی در شهر اسکندریه استفاده شود که بیش از ۱۲۰۰ شغل در این مسیر ایجاد خواهد شد.

به گفته کامل الوزیر، نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم به تولید ناوگان ریلی مورد استفاده در خطوط مترو، مونوریل، LRV و قطعات یدکی آنها خواهد پرداخت. کارخانه دوم نیز قرhv است بر تولید تجهیزات قطارهای برقی، سیتسم های علائم و ارتباطات و کابل و پنل های مورد استفاده از تجهیزات الکتریکی قطارهای آلستوم بپردازد.

 کامل الوزیر در جریان سفر خود به فرانسه، قرارداد ساخت خط ۶ مترو قاهره را با آلستوم به امضا رسانده است. همچنین قرار است دستکم، ۲۵ درصد از بودجه ۹۰۰ میلیون دلاری مورد نیاز ساخت خط ۶ مترو قاهره از سوی دولت فرانسه تامین شود. آلستوم در ادامه همکاری خود با راه آهن و وزارت حمل و نقل مصر، قرار است در توسعه خطوط ۱ و ۳ مترو قاهره نیز مشارکت داشته باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد
  • استارت سرد خودروسازی
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • متولدین این ماه‌ها از بقیه بااستعدادترند!
  • معمای بنزین در ایران
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • گزیده‌های نفتی هفته